Новини

Навіщо святкувати весілля?


Світ невпинно рухається вперед відмовляючись від неусвідомленого споживання нав'язуючи нам ідеологію мінімалізму. І все більше пар вирішивши одружитися — тихо розписуються в РАГСі ігноруючи багатовікові традиції.
З одного боку, таке таїнство має логічне пояснення. На зекономлені гроші можна купити дорогу путівку, машину або вкластися в житло.
Але давайте розберемося, чому ж не варто зовсім відмовлятися від банкету і класичного "гірко".
Найважливіше при створенні сім'ї — переконатися в тому, що половинка буде з вами і в горі і в радості. Планування весілля — відмінна перевірка на міцність ваших відносин. Повірте, якщо в процесі планування розсадження гостей один з вас не відмовиться одружуватися, то шлюб буде міцним і ви завжди зможете знайти компроміси.
Мабуть, позмагатися з плануванням весілля може тільки ремонт.

Для багатьох шлюб видається похмурим, негарним і нервовим заходом життя. Весілля дає чітке усвідомлення, що серед сірих буднів і бувають свята і світлі моменти.
Цей день — єдине свято тільки для вас двох.

Не забувайте, що це весілля буде тільки таким, яким ви захочете. Необов'язково одягати класична сукня з "штори", кілометрову фату і проводити конкурси з ковтанням ножів. XXI століття подарувало нам неймовірну різноманітність мінімалістичний форматів весіль. 
І якщо ви боїтеся, що далекий родич почне бійку з вашим молодшим братом — обмежтеся невеликим закладом, запросіть найближчих і розділіть з ними таїнство шлюбу.

Не секрет, що святкування робиться не тільки для себе, але і для рідних. Це не просто примха мами, а скоріше обіцянка, що ви будете щасливі зі своєю половинкою. Адже влаштовуючи весілля ви немов берете зобов'язання перед близькими і будете робити все можливе, щоб священні узи не розпалася до самого кінця.

Мабуть, це основні причини, за якими варто розглянути варіант проведення весілля. Ми лише нагадаємо, що це тільки ваше свято і особливим його роблять не фата і кільця, а ваша любов.