Новини

Перший танець молодят

Кульмінація кожного весілля —  перший танець молодят. Він служить переходом між офіційною частиною і гучним святкуванням.

Історія виникнення прекрасної традиції йде з давніх часів, коли обов'язковою частиною весілля був бал, який відкривали молодята. Класичним танцем для молодят вважається вальс, але з плином часу, зміною моди і традицій він втратив актуальність. Зараз популярні індивідуально поставлені танці, в яких може поєднуватися кілька стилів.

Зазвичай для постановки наймається професійний танцюрист, який індивідуально становить хореографію з урахуванням історії і побажань наречених. Тривалість підготовки займає 4-6 занять в залежності від складності постановки.

Вважається, що танець —  це історія кохання розказана без слів, тільки за допомогою рухів. У цей особливий і ніжний момент молоді зізнаються один одному в каханні і немов доводять усім гостям, що їх почуття щирі і чисті.

До речі, саме тому всі гості створюють коло і пильно спостерігають за нареченими. Коло несе в собі ідею об'єднання двох сімей в одну, яка буде допомогати молодій сім'ї.

Протягом дня наречена з нареченим знаходяться в постійній напрузі, намагаючись не забути руху і боячись схибити в такий важливий для всіх момент. Після першого танцю молоді можуть нарешті розслабитися і приєднатися до святкування з усіма гостями.

Але ми радимо не переживати і танцювати так, як ви відчуваєте, якщо раптом забули елемент танцю. Головне в цей день —  насолоджуватися один одним і отримувати радість, а почати турбуватися ви завжди встигнете.