Новини

Організувати івент під час пандемії


Все погане коли-небудь закінчується і карантин не виняток.

На жаль, провести повноцінний івент онлайн, на думку експертів неможливо, але можна до нього добре підготуватися!
Як не відкладати справи в довгу шухляду і почати діяти в умовах, що склалися — докладно розповімо в сьогоднішній статті.

Для початку, не панікуйте, якщо ваше весілля, корпоратив або ювілей перенеслися на іншу дату. Головне - позитивний настрій і трохи самоорганізації. Карантин багатьох застав зненацька і вже через декілька днів плідної віддаленої роботи настає вигорання, збивається режим і спустошується холодильник. Це нормальна реакція організму на стрес, дайте собі відпочити і побайдикувати.

Коли відчуєте, що набралися сил - приступайте до відновлення режиму і складання списку завдань, які треба виконати. Після пробудження робіть все те ж саме, що при звичайному графіку роботи: змініть піжаму на костюм, зробіть макіяж та зачіску і посміхніться дзеркалу. Це допоможе в концентрації і буде легше налаштуватися на роботу.

Призначте відеодзвінки з підрядниками, розподіліть обов'язки в перші 2 дні і готуйтеся до того, що буде трохи складніше налаштовувати комунікацію, ніж тет-а-тет. Але це відмінна підготовка до недалекого майбутнього — на думку експертів зовсім скоро 99% зустрічей будуть проходити онлайн в цілях економії часу.

Не ставте для себе занадто велику кількість задач на день, двох-трьох невеликих і однієї великої вистачить, благо, час дозволяє зробити все без поспіху.

Обмежте робочі години для підрядників або відключайте повідомлення після 18:00, карантин привносить корективи, коли багато працівників втрачають лік часу і надсилають повідомлення о 23:00. Для вас це зайвий стрес і неможливість відпочити від роботи.

Найбільший мінус в плануванні заходу онлайн — відсутність можливості відчути атмосферу банкетного залу і остаточно вирішити, чи підходить він вам. Але тут на допомогу приходять відеотури, фотографії, відгуки відвідувачів та рекомендації агентства.

Так само, зустрічаючись з ведучим у скайпі складно вловити енергетику людини і зрозуміти наскільки вам буде з ними комфортно працювати. Але і тут ви можете знайти рішення: просто проведіть з ним зайві 10-15 хвилин і поспілкуйтеся на абстрактні теми. Це допоможе в прийнятті остаточного рішення.

Карантин дав можливість замислитись про оптимізацію витрат, так що у вас є час порівняти пропозиції від агентств і вибрати найоптимальніший. Багато хто пропонує суттєві знижки, що дає вам шанс зробити недорогий і креативний івент.

Банкетний дім "Ренесанс" з радістю допоможе вам організувати свято в умовах карантину. Для отримання докладної інформації напишіть нам в чат або залиште заявку.