Новини

Наша команда

12 років тому, коли я планувала своє весілля, ми з чоловіком вирішили відсвяткувати її в Срібному залі «Ренесансу», хоча до самого останнього моменту планували зовсім інший банкетний зал. Коли метушня закінчилася, останні гості були проведені, а подарунки розібрані, я подумала: «Як же тут класно, як красиво, круто і смачно! Я хочу тут працювати».

Мрії збуваються. Особливо, коли ти в них дуже віриш. Коли я була готова виходити з декрету - мені вдалося отримати роботу своєї мрії.

З перших своїх років вся структура «Ренесансу» - чітко налагоджена система, в яку у мене вийшло швидко і якісно включитися.

З тих пір пройшло 10 років. Робота банкетного менеджера для мене - кохання всього життя. Я щиро кайфую від кожного дня проведеного тут.


Про свята.

Я не можу виділити якесь одне свято, адже за службовим обов'язком, кожне з них для мене особливе. З усього розмаїття заходів, найбільше мені подобаються весілля. За 10 років роботи я слухала церемонію виїзного розпису 150 мільйонів разів і все одно, кожен раз плачу навзрид. Коли атмосфера любові витає в повітрі, все так урочисто і зворушливо одночасно  - я не можу стриматися. Напевно, мені ніколи не набридне. А значить професія обрана правильно!

Раніше я вважала, що головний захід в життя людини - день весілля, але після народження дитини пріоритети змістилися. Дуже розумію усіх батьків: організувати крутий свято для дитини - найважливіше!

Відчуваєш неймовірні емоції, коли бачиш, що батьки малюка дивляться один на одного тими ж очима, що горять, як і в день їх весілля. Тільки тепер в їх житті є маленький людина, для якої вони хочуть зробити найкраще свято. І для всіх своїх щасливих і разом з тим важливих днів вони вибирають наш Банкетний дім. Неймовірно!


Про довіру.

Довіра клієнтів - найдорожче, що є в нашій роботі. Довіру потрібно заслужити.

Коли пари, які робили у тебе весілля, приходять святкувати рік свого малюка - тобі довіряють.

Коли батьки, видавши одну дитину заміж, приходять одружувати іншу - тобі теж довіряють.

Коли діти, яким ти робила випускний в 4 класі, приходять святкувати закінчення школи - тобі довіряють вже давно.

Довіра - це кожен раз до мурашок.


Про людей.

У банкетному домі «Ренесанс» все на своїх місцях. У нас немає зірок в команді, ми - зоряна команда. Кожен працівник: від охоронця до клінера, від адміністратора до шеф-кухаря - крутий у своїй справі. Важливість кожного співробітника для «Ренесансу» є безумовною. Яким ми би гарним не був банкетний менеджер, він не зможе зробити відмінний банкет, якщо при цьому працюють недостатньо кваліфікований адміністратор і офіціанти, непривітний охоронець, або неакуратна служба клінінгу.

Кожен гвинтик цього великого механізму під назвою Банкетний дім «Ренесанс» впливає на кінцевий результат.

Позитивні відгуки, із разу в раз повторювані візити, рекомендації наших гостей, і сотні задоволених клієнтів: все це говорить про те, що ми на вірному шляху! Будемо раді бачити всіх в нашому банкетному домі!