Новини

Як вибрати сукню для весілля


Найприємніша частина весільної метушні, не рахуючи самого одруження — вибір сукні. Перед початком пошуку радимо скористатися нашими порадами про те, як вибрати сукню нареченої не загубившись в розмаїтті кольорів та фасонів.

1.Визначитеся з концепцією весілля. Наприклад, якщо святкування буде проходити на пляжі, то не радимо вибирати сукню з пишним, важким низом бо вже через годину ходьби по піску ви втомитеся піднімати поділ і чистити сукню від піску.

2. Зі стилем визначилися, тепер варто подумати про колір сукні. Ви здивуєтеся, але білий колір не завжди виграшно виглядає на нареченій. Палітра весільних суконь безмежна, аж до пудровий-рожевого, залежить від цветотипа. Наприклад, якщо у вас дуже світла шкіра, то варто придивитися до нюдового кольору.

3. Не варто забувати про тип фігури, щоб сукня сиділа, як влита, не сковувала тіло і рух. Існує 5 основних типів фігур. Коли визначте тип — відпаде добра половина варіантів. Припустимо, для типу "яблуко" підходять сукні у грецькому стилі. І не варто забувати про ваш ріст.

Але не турбуйтеся завчасно і не прощайтеся з мрією про плаття-рибку. Якщо відчуваєте, що це ваше — швидше біжіть в бутик і купуйте!

Головне у виборі сукні — комфорт. При примірці рекомендуємо пострибати, покрутитися і помахати руками, щоб зрозуміти, наскільки впевнено себе почуваєте і чи не будете постійно поправляти лямки.